Kosten alltid viktig vid träning

Author: | Posted in Kost No comments

Allt i vår kropp hänger samman och påverkas av varandra. Därför påverkar även våra vardagliga val vad som händer i kroppen och i slutänden hur vi mår. Det gäller även träning. Du behöver ha ett helhetstänk som inkluderar bland annat kost, återhämtning och verktyg för att hantera stress, om du vill ha varaktiga resultat av din träning.

Låt träningskorsetten vara kronan på verket

Om du har beslutat dig för att börja träna, kanske hemma eller på ett gym, så är det en riktigt bra grund för att ta hand om din hälsa. Men om du tränar och samtidigt äter onyttigt, festar för mycket och sover för lite kommer inte några vettiga resultat att visa sig. För att din kropp ska kunna ta hand om dig och bygga muskler eller gå ner i vikt eller vilket ditt mål än är, så behöver den rätt byggstenar. Ger du kroppen en varierad och näringsrik kost som passar dig kommer den svara på den träning du utför. Då blir det också bättre resultat av olika extra hjälpmedel du kanske använder exempelvis en waist trainer för att forma midjan och hjälpa fettförbränningen. En träningskorsett hjälper dig även få en bättre hållning och ger direkt resultat på midjeformen medan du använder den. Fortsätter du bära den längre perioder efter hand som du tränar kommer du även se mer varaktiga resultat. Ett sådant här hjälpmedel för din träning fungerar dock inte på egen hand – du behöver även den hälsosamma kosten, träningen och ett bra intag av vatten för att få de resultat du vill ha i längden. Men kombinationen av de här olika delarna är grunden för din hälsa och då kan waist trainern vara detaljen som fulländar din träning.

Få ordning på mage och tarm

Om ett av dina mål är att få en smalare midja är det även viktigt att din mage och tarm fungerar som den ska. Förstoppning är väldigt sällan gynnsamt för en snygg figur och välmående, så se till att äta olika sorters fiberrik mat som hjälper din tarm att vara aktiv. Även här är det viktigt att du dricker tillräckligt med vatten för att hjälpa systemet på traven. Märker du av förstoppningssymtom är psylliumfrön bra att inta varje dag för att stötta tarmen, liksom vetegräs eller katrinplommon. För att hjälpa dina goda tarmbakterier är probiotika också bra att ta varje dag. Har du så en mage och tarm som mår bra så kommer exempelvis en waist trainer att kunna hjälpa dig med det där lilla extra för att forma midjan, både omedelbart under dina vanliga kläder och i det långa loppet om du använder den vid träning. Se till att tänka holistiskt och jobba tillsammans med din kropp istället för emot den, så kommer du må mycket bättre, både fysiskt och psykiskt.

Add Your Comment

nominal